Archive for » oktober 7th, 2024 «

te koop labrador reu

Category: Herplaatsing, Volwassen honden te koop  Comments off

hai ik ben Guy

ik mag met een verdiend pensioen . Inmiddels heb ik zes jaar als blindengeleidehond gewerkt bij mijn baasje en wil ik graag van mijn oude dag gaan genieten. Ik ben ruim zeven jaar oud en ben medisch nog helemaal in orde, (dit is in juni 2024 nog bewezen met een echo).

Over het al gemeen ben ik een rustige stabiele hond en ben ik lief voor iedereen! Aan de riem zal ik rustig met je mee lopen en niet trekken, tenzij ik een andere retriever tegenkom, daar speel ik toch zo leuk mee! Verder ben ik erg nieuwsgierig en ook een beetje een andermans vriend. Door mijn puppy ogen weet ik ook eigenlijk iedereen voor me te winnen, (deze zet ik dan ook vaak in:).

Wel ben en blijf ik een echte labrador dus ’lomp’ of ‘bulldozer’ krijg ik vaak te horen, als ik me weer ergens tussendoor wurm wat eigenlijk niet past… sorry! Ik ben daarbij ook niet bang aangelegd bijna alles ga ik tegemoet met een kwispelende staart, zelfs vuurwerk bezorgd mij geen trillende pootjes. Dit betekent wel dat jij me af en toe in bescherming zult moeten nemen, want ja zelfs een bulldozer is niet onfeilbaar.

Hmmm tot nu toe klink ik wel heel perfect of niet? Tja ook ik moet bekennen zo mijn nadelen te hebben… Zo vind ik paarden, konijnen en katten poep erg lekker. Ik ga er niet in rollen hoor, maar ik wil het gewoon even proeven… en dan nog een beetje. Een kattenbak is dan ook niet veilig als ik in de buurt ben, al kan ik verder prima met de gebruiker hoor, (zolang die niet gaat rennen).

Verder eet ik echt alles of ik proef het eventjes. Tja ik moet mijn naam toch eer aan doen, want hier staan wij labradors immers om bekent.

Ik kan zo geen nadelen meer bedenken, maar dit moet je nog wel even weten. Ik hou namelijk van zwemmen en van op de bank liggen, (maar als je hier voor de nacht wat spullen op zet ga ik er niet op hoor.

 

Als geleidehond mocht ik natuurlijk overal mee naar toe en maakte ik ook lekkere lange wandelingen met mijn baasje

Ik zou heel graag bij iemand wonen die alle tijd voor mij heeft, heerlijk met mij lange wandelingen maakt en dat ik kan spelen met andere honden, dit ben ik ook zo gewend namelijk

Denkt u dat u mijn nieuwe baasje zou kunnen zijn

stuurt u dan een mail met woon/werk en gezinssituatie naar info@hondentrainer.nl

de school zal een eerste selectie maken voordat u kennis met mij en mijn huidige baasje kunt maken